Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL: Emil Boc, personaj toxic. Sa ne lase

emil boc

Senatorul PNL Marius Obreja, presedinte PNL Covasna, nu gaseste lucruri bune de spus despre colegul sau de partid, primarul Clujului, Emil Boc. Dupa ce co-presedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut lui Boc lamuriri privind intentiile sale de a candida la Cluj si de a fi alaturi de PNL, acum Obreja il ataca fara perdea pe edilul din Cluj si il invita sa candideze independent.

Obreja se arata convins ca Emil Boc se va alatura PMP-ului dupa inscrierea lui Traian Basescu in acest partid, amintind ca in campania prezidentiala din 2014 Boc a sustinut-o pe Elena Udrea.

"Îmi aduc aminte că în 2014, Emil Boc nu a fost foarte convins în susținerea candidatului PNL la Președinție, ba chiar a participat la turneul electoral al unui alt candidat, dar acum vrea o noua candidatură la Primăria Clujului, sub sigla PNL.

Un gest de minimă decență politică, ar fi fost să nu se mai înscrie în cursa interna pentru candidaturile la alegerile locale si, daca tot este atât de sigur pe votul clujenilor, îl invit să își asume o candidatură independentă.

Acest tip de duplicitate reprezintă un gest politic pe care l-am dezavuat - și atunci, și acum -, iar pentru astfel de personaje "toxice" o clarificare ideologică este mai mult decât necesară, cu mult înainte de declanșarea campaniei electorale.

Sunt convins că Traian Băsescu va ține întredeschisă ușa PMP pentru a se putea strecura, la momentul oportun, și Emil Boc", a declarat Obreja la Antena 3.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.