Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban 'dă cu biciul' în PNL: Îmi vine să schimb canalul când văd unii colegi la TV

orban

Fostul parlamentar PNL Ludovic Orban, candidat la funcţia de preşedinte al partidului, şi-a criticat colegii la Consiliul Naţional al PNL, sâmbătă, la Palatul Parlamentului. Acesta a criticat în special unii colegi care apar la emisiunile televizate.

Orban şi-a început discursul de la CN al PNL remarcând faptul că partidul a scăzut de la 45% în prima jumătate a anului 2015, la 20% la parlamentare. Acesta a continuat printr-un îndemn la o luptă corectă la alegerile din partid.

Vezi şi: DECIZIE în PNL: Înfrângere majoră pentru liberalii 'penali'

"Sunt plin de schije, sunt plin de cicatrice în urma bătăliilor pe care le-am dat pentru PNL. Avem nevoie ca această campanie din PNL să fie o sărbătoare a liberalismului", a afirmat fostul ministru al Transporturilor.

Ludovic Orban nu a ezitat să critice stategia de comunicare a partidului, care a dus la rezultatele dezastruoasă din 2016. Potrivit lui Orban, trimiterea reprezentanţilor PNL la emisiunile televizate nu trebuie să se facă pe pile, ci trebuie să se facă în urma evaluării tuturor membrilor.

"De multe ori, când mă uit la televizor cum suntem reprezentaţi de unii colegi, îmi vine să schimb canalul, ca să nu-mi crească tensiunea. În condiţiile în care nu doar că nu e fac cinste, dar ne fac rău", a mai declarat Orban.

El a dat asigurări că în campania pentru alegerile interne din PNL nu va critica niciun concurent, indiferent la ce funcţie candidează aceştia. 

"Nu voi face altceva decât să vin la firul ierbii. (...) Oricine se înscrie în cursă este binevenit. (...) Eu pot să fac echipă cu orice membru al PNL. Nu fac nicio diferenţă între membrii PNL. Alegeţi-i pe cei mai buni la nivel local, judeţean şi central. Nu ţineţi cont de graniţa (...) că nu provenim din acelaşi partid", a spus liberalul. 

Orban a precizat că în PNL este nevoie "ca de aer de unitate, dar nu o unitate clamată de la microfon, ci care să fie interiorizată".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.