Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie: 'Suntem în țara nebunilor: ne sculăm cu denunțurile, ne culcăm cu denunțurile'

vanghelie

Tribunalul Bucureşti judecă un nou termen în dosarul lui Marian Vanghelie, iar miercuri a fost citat în instanţă şi primarul interimar al Sectorului 5, Dan Croitoru. Sectorul 5 ar avea de recuperat de la Marian Vanghelie nu mai puţin de 300 de milioane de lei.

Considerând că, de-a lungul anilor, toate rapoartele Curții de Conturi spun că nu au fost lucruri, nu am nicio problemă și cei din Consiliul Local știu cum au stat lucrurile”, a susținut acesta, când a ajuns la Tribunalul Bucureşti, informează B1TV.

Rugat să comenteze informațiile potrivit cărora Sebastian Ghiță i-ar fi șantajat pe colegii deputați să nu voteze pentru ridicarea imunității sale, dar și cele potrivit cărora același Ghiță punea oameni în funcții în vremea în care Ponta era premier, Vanghelie a susținut: ”parcă suntem în țara nebunilor: ne sculăm cu denunțurile și ne culcăm cu denunțurile. Nu mă puteți bănui că sunt fan Ghiță, dar cred că și el, ca și toți cetățenii europeni, trebuie să beneficieze de prezumția de nevinovăție și de drepturile firești”.

Ghiță a avut o anumită relaționare cu Ponta, dar eu nu pot ști influențele asupra lui Ponta. Departe de mine să-i iau apărarea, dar vreau să fiu coerent și corect și față de Ponta și față de Ghiță și față de oricine. Să formăm principii sănătoase față de toate lumea, nu o formulă pentru cei din Ferentari și alta pentru cei din Primăverii. Eu le doresc să beneficieze de drepturi firești într-o țară normală”, a mai susținut Vanghelie.

Întrebat în legătură cu o posibilă candidatură, acesta a afirmat că va face anunțul la momentul potrivit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.