Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Carmen Dan, reacție după gafa comisă: Nu-mi cer scuze pentru că am pronunțat greșit o literă! Sunt om, nu sunt mașină

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Ministrul de Interne Carmen Dan susține vineri, pe Facebook, că nu-și cere scuze pentru că a pronunțat greșit o literă. Precizarea ministrului de Interne vine la o zi după ce a folosit greşit termenul de „pronume“ în loc de „prenume“.

„Nu-mi cer scuze pentru că am pronunțat greșit o literă! Sunt om, nu sunt mașină!

Îmi cer scuze însă pentru iritare, pentru oboseală, pentru momentul în care m-a părăsit calmul pentru că în loc să vorbim despre oameni responsabili, care tocmai arătaseră ce pot face pentru colegii lor din stradă, sau pentru partenerii lor loiali și iubitori - câinii polițiști, a trebuit să vorbim despre un angajat iresponsabil!

Îmi cer scuze pronumelui personal “EI” - înțelegând prin “ei” pe toți acei oameni dedicați din ministerul de interne care au muncit ieri, așa cum o fac zi și noapte, pentru siguranța noastră!

Toate faptele lor bune, și sunt foarte multe fapte bune(!!!), nu au contat, fiind aruncate în derizoriu de fapta unui șofer iresponsabil! Lor le cer scuze! Pentru mine, PRONUMELE “ei” are o altă conotație! Mult mai profundă!”, scrie Carmen Dan, pe Facebook.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost întrebat, joi seară, dacă a fost identificat şoferul autocarului Jandarmeriei filmat în timp ce depăşea o coloană de maşini mergând cu viteză pe linia de tramvai, ea răspunzându-le jurnaliştilor ironic şi folosind greşit termenul de „pronume“ în loc de „prenume“.

„Vreţi să vă dau eu, acum, nume şi pronume şi toate cele?”, le-a spus Carmen Dan jurnaliştilor, la Sibiu, unde a participat la un exerciţiu organizat la Centrul Chinologic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.