Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Montella: 'Disputarea unor meciuri în iulie poate anula diferența de valoare dintre noi și Craiova'

www.agerpres.ro
Vincenzo Montella

Disputarea unor meciuri în luna iulie poate anula diferența de valoare, a apreciat antrenorul echipei italiene de fotbal AC Milan, Vincenzo Montella, înaintea partidei de joi cu CS Universitatea Craiova, din manșa întâi a turului 3 preliminar al Europa League.

"Mâine e meciul cel mai important. Calificarea e obiectivul tuturor", a declarat miercuri Montella într-o conferință de presă, la Craiova, prefațând întâlnirea de la Severin, relatează site-ul TuttoMercatoWeb.

"Calificarea e obiectivul nostru absolut. Toată lumea și-o dorește, nu numai echipa, ci și clubul, suporterii, jucătorii", a spus antrenorul, care a menționat că Milan nu a mai jucat în Europa de mai mult de trei ani. El a subliniat că echipa sa țintește calificarea în grupele Europa League.

"Știu totul (despre Craiova — n. r.). Știu ce gândește antrenorul, ce joacă ei, știu cu adevărat tot. Am văzut o echipă organizată, cu jucători talentați în compartimentul ofensiv. Jucători ca Băluță știu să fie periculoși. Trebuie să fim agresivi, ca să nu le lăsăm spații prin care să treacă", a afirmat Montella, potrivit Agerpres.

Citește și: Reacția ISTORICĂ a lui Gică Hagi după victoria Viitorului: 'Eu n-am dat un astfel de gol' / VIDEO

"Sunt optimist, încerc să nu mă gândesc la ce e mai rău", a fost un pronostic al său. "Simt o presiune normală, dar mai ales curiozitate", a spus Montella, care vrea să vadă cum va reacționa echipa sa.

Tehnicianul a vorbit diferența de buget dintre Milan și Craiova: "În acest an noi am realizat un mercato extraordinar, cu venirea atâtor jucători. Am lăsat acasă mai mulți fotbaliști, dar mâine nu joacă pe teren bugetul, de aceea nu va exista un alibi între noi și Craiova. Va fi un meci foarte periculos dacă nu-l abordăm așa cum trebuie. Nu pot accepta diferența de motivare pe teren".

"Fotbalul jucat vara indică ceva, dar nu dă măsura adevărului. În parte, să joci în iulie poate duce la anularea diferențelor care există teoretic", a afirmat Montella.

El s-a referit la entuziasmul existent la Milan după achizițiile din această vară: "Poate deveni un pericol dacă îl gestionăm greșit. (...) Nu trebuie însă să ne grăbim, trebuie să devenim o echipă odată cu trecerea etapelor. Ca antrenor, trebuie să continui să-i pun pe toți la muncă pentru a ne atinge obiectivul".

Montella l-a amintit pe foarte tânărul său atacant Patrick Cutrone: "Patrick a progresat mult și are o mare dorință să fie în prim-plan. Are caracteristici asemănătoare cu ale mele ca jucător, poate că are o dorință mai mare să înscrie".

Meciul CS Universitatea Craiova — AC Milan va avea loc joi, de la ora 21,00, pe stadionul ''Municipal'' din Drobeta-Turnu Severin. Returul este programat pe 3 august, pe arena San Siro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.