Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moscova trimite un mesaj CLAR întregii lumi privind Crimeea. Peste 2500 de militari sunt angrenaţi

Exerciţii combinate cu participarea a trei unităţi ale trupelor de desant ruse, precum şi a Flotei Rusiei din Marea Neagră şi a aviaţiei ruse au început luni pe poligonul Opuk din Crimeea, a anunţat comandantul trupelor aeropurtate ruse, general-colonelul Andrei Serdiukov, care asigură comanda acestor manevre, relatează agenţia de presă TASS, potrivit agerpres.

"La exerciţii participă militari ai diviziei de asalt din Novosibirsk, precum şi două brigăzi aeropurtate din Kamâşinsk şi Ulan Ude. În afară de trupele noastre, la manevre mai participă o parte din forţele şi mijloacele Flotei Rusiei din Marea Neagră şi ale Armatei 4 a Forţelor aeriene, ca şi sisteme antiaeriene din Districtul militar Sud", a detaliat generalul rus.

Belgia alocă încă 30 de milioane de euro pentru lupta contra terorismului

"Pentru prima oară în istoria armatei ruse, în cadrul unor exerciţii aeropurtate, trei unităţi ale noastre sunt ridicate simultan la semnalul de alertă şi transferate parţial în Crimeea cu armele şi echipamentul din dotare", a indicat generalul Andrei Serdiukov, precizând că, în total, peste 2.500 de paraşutişti şi 600 de echipamente militare participă la aceste manevre.

Militarii ruşi vor exersa acţiuni împotriva unor potenţiali terorişti şi a forţelor regulate ale unui inamic imaginar, a mai indicat acesta, adăugând că vor avea loc exerciţii combinate ale celor trei structuri angrenate în manevre.

În acest context, el a subliniat că trupele de desant ruse sunt instruite pentru a acţiona ca trupe de reacţie rapidă pentru rezolvarea unor situaţii de criză în diferite regiuni ale lumii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.