Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE TOTALĂ Dumitru Dumbravă vorbește despre relația cu procuroarea Alexandra Lăncrănjan, care îl anchetează pe Liviu Dragnea, și spune ce făcea pe Facebook

Sorina Matei / Facebook
alexandra lancranjan

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda, a afirmat că generalul SRI Dumitru Dumbravă a confirmat că a colaborat cu procurorul DNA Alexandra Lăncrănjan, dar că nu ar fi ajutat-o în carieră.

"A spus că se cunosc, că au colaborat, că Alexandra Lăncrănjan a colaborat bine cu SRI, că au fost şi momente în care au avut şi dispute. Au fost momente în care dna Lăncrănjan viza o serie de persoane din SRI şi a încercat să explice şi au fost tensiuni la momentul respectiv spunând că este în competenţa Parchetului Militar să urmărească dacă s-au săvârşit infracţiuni", a declarat Manda miercuri după ce generalului SRI Dumitru Dumbravă a fost audiat de Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI.

Citește și: Prețul pentru EXIL? Câți bani ar fi primit nepotul Regelui Mihai pentru a nu se mai întoarce în România

Audierea a vizat perioada când Dragomir a ocupat funcţia de şef al Direcţiei juridice din SRI.

Manda a spus că la întrebarea dacă a ajutat-o în carieră pe Lăncrănjan, răspunsul lui Dumbravă a fost "nu" iar referitor la relaţiile dintre cei doi aşa cum sunt relatate în spaţiul public, generalul a negat din nou.

Citește și: Un gigant de proporții își mută producția din China la subsidiara din România: Cine este și ce produs nou vrea să producă

De asemenea, potrivit lui Manda, Dumbravă a confirmat că are cont de Facebook. Însă, conform lui Daniel Dragomir, fostul colonel SRI, Dumbravă are și cont pe Instagram, sub pseudonimul Gongadze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.