Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - Principalii candidați ai USR. Nicușor Dan, atac la Dragnea

usr nicusor dan

Uniunea Salvați România și-a anunțat, miercuri, 26 octombrie, candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Într-o conferință de presă organizată la o cafenea vizavi de sediul DNA, partidul lui Nicușor Dan a dezvăluit lista candidaților din București și deschizătorii de liste din județe.

Candidații USR București la Camera Deputaților: Nicușor Dan, Cristian Ghinea.

Candidații USR la Camera Deputaților: Vlad Alexandrescu

Din Guvernul Cioloș, pe lista candidaților se află ministrul Cristian Ghinea (București), secretarul de stat Manuel Costescu (diaspora), secretarul de stat Ionuț Moșteanu (Argeș), consilierul Cătălin Drulă (Timiș), secretarul de stat Dan Barna (Sibiu), consilierul Claudiu Năsui, Oana Văscan

„90% dintre oamenii ofertați au venit în USR. Vreau să le mulțumesc pentru că au făcut deja de acum câteva luni efortul de a veni în Guvernul Cioloș. Oameni care au o carieră, care au făcut un sacrificiu personal pentru a veni în guvern. Sunt foarte fericit că au venit alături de USR. Vrem să schimbăm modul în care se face politică în România. Vrem să avem oameni cinstiți în România, să schimbăm modul în care clasa politică se raportează la cetățeni. Guvernul Cioloș a fost un exemplu în această direcție, de acea dorim ca Dacian Cioloș să continue să fie premierul României. (...) Există în sfârșit un partid pe care oamenii să-l aleagă, nu răul cel mai mic, cum s-a întâmplat de cele mai multe ori. (...) Premierul României după 11 decembrie va fi Dacian Cioloș sau Liviu Dragnea. Asta e alegerea pe care trebuie să o facă românii. Noi considerăm că ar fi un dezastru ca Liviu Dragnea să fie premier. Sărăcia este strâns legată de baronizarea de care este responsabil PSD. Domnul Dragnea este direct responsabil. Conduce cel mai sărac județ în timp ce averea dumnealui continuă să crească. Avem o alegere între o teleormanizare a României și o Românie europeană, între sărăcie și un drum spre prosperitate și normalitate. Asta e alegerea pe care românii o vor face în decembrie și eu sper că vor face alegerea corectă”, a declarat Nicușor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.