Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul lui Traian Băsescu, DEZVĂLUIRI despre vizitele făcute lui Omar Hayssam în Siria - VIDEO

hayssam

Cunoscut drept un apropiat al fostului președinte, Traian Băsescu, Dorin Iacob, secretarul executiv PD, a confirmat în emisiunea Sinteza Zilei, cele două vizite făcute lui Omar Hayssam în Siria.

"Da, am fost în Siria de două ori, nu minte, dar are nişte nuanţe puţin diferite. Nu m-a trimis nimeni, am fost din propria iniţiativă. Lui Buzoianu i-am povestit despre posibilitatea de a-l vedea pe Hayssam, nu era nici interesant nici exotic, eu am simţit nevoia să-l văd pentru a-mi clarifica nişte chestiuni de ordin personal. Am aflat numărul lui de telefon cu care ţinea legătura cu familia şi l-am contactat când eram într-o călătorie de afaceri în China, am vb cu el şi i-am spus că vreau să îl văd, am stabilit detalii... apoi într-o altă împrejurare i-am povestit şi lui Buzoianu.

Citește și: Condamnări RECORD în dosarul Prostituate pentru VIP-uri: 14 inși, printre care un ofițer SIE și SRI

Interesul meu a fost că domnul Hayssam a depus un denunţ la DNA în care preşedintele Băsescu i-a spus să ţină legătura cu Dorin Iacob. A fost a doua sau a treia zi după răpire... eu i-am zis că nu e bine să stea în contact cu Hayssam pe niciun canal. Vă spun exact care a fost discuţia mea cu Băsescu: eu i-am spus că nu îi recomand să ia legătura cu Hayssam, că eu îl cunosc şi am un canal privat pentru o astfel de legătură care nu trebuia sa fie la nivelul preşedintelui Romţniei şi mi-a spus că deja s-a văzut cu el şi a avut un contact şi un om de legătură cu el. Mai târziu am aflat ca e vorba de Yassin. I-a spus lui Hayssam să ţină legătura prin mine de atunci încolo. Acest episod este dublat de altceva: am fost la Hayssam la birou şi la 10 min după ce am plecat a fost arestat, eu habar n-aveam de operaţiuni şi de nimic, eram doar un om politic", a declarat Iacob la Antena 3.

“Dorin Iacob m-a vizitat de două ori în Siria. O dată singur, apoi cu Buzăianu, cu avionul privat. Era cu referendumul din mai 2017. A vrut să vadă ce dovezi am și dacă am de gând să dau ceva în presă împotriva lui Traian Băsescu. Când m-a arestat, Adriana Săftoiu anunța la televizor că am fost arestat, dar eu eram liber. Abia după 15 minute m-au arestat. Am fost arestat pe baza relațiilor româno-siriene. Am stat 4 ani în închisoare în Siria“, a anunțat Omar Hayssam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.