Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de AMPLOARE ale polițiștilor: Mai multe mandate de aducere, puse în aplicare

www.ziuanews.ro
mascati

Poliţiştii din Călăraşi şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale efectuează miercuri dimineaţa 34 de percheziţii la persoane bănuite că ar fi deţinut ilegal produse accizabile, 13 mandate de aducere urmând să fie puse în executare, informează un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române efectuează 34 de percheziţii domiciliare în judeţele Călăraşi, Ilfov şi în municipiul Bucureşti.

Citește și: Reacția lui Cătălin Tolontan după condamnarea Elenei Udrea: 'Glasul celor ÎNȘELAȚI...'

Activităţile se desfăşoară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal autorizat.

"Din cercetări a reieşit că, începând din anul 2016, membrii reţelei ar fi desfăşurat ilegal activităţi de preluare, desfacere, deţinere, depozitare şi vânzarea de ţigarete şi de tutun mărunţit, prelucrat cu ajutorul unor instalaţii artizanale. Ulterior, produsele accizabile ar fi fost comercializate de membrii reţelei pe raza judeţului Călăraşi sau în judeţele limitrofe. Poliţiştii vor pune în aplicare 13 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Poliţiei, pentru audieri", se mai arată în comunicatul de presă, potrivit Agerpres.

Cercetările sunt continuate în cauză, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.