Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta reactie la demisiile ANRP: Situatia, extrem de grava. S-a insitituit prezumtia de VINOVATIE

ponta nervos

Premierul Victor Ponta a declarat luni la sediul PSD ca situatia de la ANRP este extrem de grava dar ca intelege decizia conducerii de a demisiona. Cu toate acestea i-a rugat pe cei din conducerea ANRP sa aiba rabdare pana miercuri sa poata gasi o solutie.

Potrivit premierului, conducerea ANRP este amendata prin decizii ale instantelor pentru ca nu retrocedeaza din dorinta de a nu lua decizii pripite sau din precautia de a nu aproba retrocedari care ar putea fi ilegale.

Citeste si: Gest extrem la ANRP: Conducerea a demisionat în bloc

"Si parchetul face largi investigatii. Toti sunt amendati ca nu retrocedeaza. Sunt intre ciocan si nicovala. In luna februarie au amenzi de trei ori salariul. Dar nu pot sa faca ceva ce s-a dovedit de multe ori pripit sau ilegal.

Oamenii de cat sa faca ceva ilegal sau sa plateasca amenzi au preferat sa plece. Eu cred ca au dreptate. I-am rugat pe toti ca pana miercuri sa incercam sa gasim o solutie

Le-am cerut sa respecte legea, sa nu puna pe nimeni inainte, absurdul este total - acum platesc pentru asta. Se trezesc cu contestatii. Iar o decizie judecatoreasca pe care mi-a aratat-o domnul Baesu instituie prezumtia de vinovatie a ANRP, si atunci cand au vazut ca sunt prezumati vinovati au preferat sa plece.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.