Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea de viaţă cutremurătoare a ultimei victime din Clubul Colectiv: Cine era Cristi Mitroi

Povestea de viaţă cutremurătoare a ultimei victime din Clubul Colectiv. Cristian Mitroi este cea de-a 63-a victimă din clubul groazei. Avea 30 de ani şi era artist grafic.

Cristian Mitroi și-a pierdut viața în spitalul din Marea Britanie, unde fusese transferat pentru tratamente. După incendiul din Colectiv, a fost internat la Floreasca cu arsuri pe corp şi pe căile respiratorii. A fost transportat în Marea Britanie, iar aseară a pierdut lupta cu viața.

Citeşte şi: Vești TERIBILE pentru Dan Șova: Ce i-au făcut judecătorii

Cristian Mitroi locuia în București încă din timpul facultății, iar în seara de 30 octombrie se afla la concertul celor de la Goodbye to Gravity, din localul Colectiv. Cristian este din orașul doljean Băilești și se afla internat într-un spital din Marea Britanie. El a suferit arsuri grave la cap, spate și mâini. Tânărul mersese la evenimentul fatidic de pe 30 octombrie pentru a face fotografii și a fost surprins de flăcări.

Citește și: O altă GAFĂ: Noul șef al ANSVSA a fost demis la doar câteva ore de la numire

Până la ora actuală, 63 de persoane au murit în urma incendiului. Alţi 200 de tineri au fost răniţi în acea seară, unii dintre ei aflându-se şi acum la graniţa dintre viaţă şi moarte.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în Capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, portivit spynews.

Citește și: Raluca Prună dă primul indiciu că Laura Codruța Kovesi ar putea să nu mai conducă DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.