Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prăbușire spectaculoasă a unei străzi în centrul capitalei Canadei / FOTO & VIDEO

twitter.com
prabusire strada ottawa

Şoseaua s-a prăbuşit în toată lărgimea sa în plin centrul capitalei canadiene Ottawa miercuri, necesitând evacuarea unui imobil cu locuinţe, a unui hotel şi a unui centru comercial, relatează AFP, citează agerpres.ro

'Nu avem de deplâns nicio victimă sau vreo persoană dispărută', a declarat primarul oraşului, Jim Watson, dar o maşină a fost înghiţită de groapă. 

Miercuri, la amiază, strada Rideau - una dintre principalele artere ale Ottawei - s-a prăbuşit pe o întindere de peste 10 m, practic pe toată lărgimea ei, la o adâncime de 5 m. 

La originea acestei căderi ar fi ruptura unei instalaţii de canalizare, au estimat autorităţile, fără a exclude impactul potenţial al construirii unei linii subterane a metroului.

Ultima AROGANȚĂ a lui Sorin Ovidiu Vântu: Nu mă mai interesează banii, am destui


Groapa impozantă - care se află la intersecţia a două dintre cele mai frecventate artere ale capitalei canadiene, la câteva sute de metri de Parlament şi de birourile primului ministru - provoacă deja importante perturbări în traficul cotidian rutier şi pietonal. 

Dacă lucrările de refacere a străzii se vor prelungi, organizarea summit-ului Americilor cu prezenţa preşedinţilor Pena Nietos (Mexic) şi Barack Obama (SUA), precum şi a premierului canadian Justin Trudeau ar putea fi de asemenea perturbată. 

Primarul capitalei Ottawa a minimalizat incidentul, estimând că în ultimele 12 luni, 'a existat probabil în fiecare săptămână câte o imensă gaură într-un oraş în America de Nord şi în lumea întreagă'

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.