Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protocol controversat: Mama primarului Cătălin Cherecheş, pe listele PNL (surse)

catalin chereches

Partidul Național Liberal, organizația Maramureș, a intrat în Coaliția pentru Baia Mare, alianța care a obținut majoritatea la alegerile locale din 5 iunie şi care l-a propulsat pe Cătălin Cherecheş, din arest, spre un nou mandat de primar. Protocolul de colaborare dintre cele două entități a fost semnat vineri, 7 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit presei locale, în urma protocolului, Coaliția pentru Baia Mare va putea să își desemneze un candidat pe listele Partidului Național Liberal pentru locul întâi la Camera Deputaților sau Senat. Conform unor surse politice implicate, candidatul Coaliţiei pe listele PNL ar urma să fie chiar Viorica Cherecheş, mama primarului suspendat, aflat în prezent în arest la domiciliu. Aceasta este medic şi ar fi fost ea însăşi audiată în dosarul edilului, potrivit presei locale.

Vezi şi: Rectorul UVT denunţă atacuri politice: Cum a devenit 'nepotul lui Blaga'

Protocolul mai prevede şi o colabărare la nivelul consiliilor locale şi al consiliului judeţean, iar în eventualitatea în care primarul Cherecheş ar putea să-şi reia funcţia, PNL ar urma să desemneze un viceprimar. Consilierii locali ai Forumului Democrat German, aleşi din partea Coaliţiei pentru Baia Mare, urmează să primească şi calitatea de membri PNL.

În conferinţa de presă în care s-a anunţat protocolul dintre PNL şi Coaliţia pentru Baia Mare, preşedintele liberalilor maramureşeni, Mircea Dolha, a apeciat progesul înregistrat de oraş în ultimii ani, sub conducerea lui Cherecheş.

Vezi şi: Ion Iliescu pregăteşte dezvăluirile mult aşteptate

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.