Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD ia o primă măsură în cazul deputatului Ioan Adam, aflat în arest preventiv

adam

Avocatul Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a fost suspendat din PSD si, implicit din functia de vicepresedinte al social-democratilor brasoveni.

'Masura a fost luata dupa arestarea preventiva produsa saptamâna trecuta.(...) Masura este prevazuta în statutul nostru', a declarat luni, pentru Agerpres, presedintele executiv al PSD Brasov, senatorul Viorel Chiriac.
Ioan Adam a fost suspendat si din functia de profesor universitar al Facultatii de Drept din Universitatea Transilvania.
'Contractul de munca al profesorului Ioan Adam cu Universitatea'Transilvania' a fost suspendat, asa cum prevede legea pentru o astfel de situatie. Nu am facut altceva decât sa respectam legislatia în vigoare', a precizat  rectorul Universitatii 'Transilvania', prof.univ.dr. Ioan Vasile Abrudan.
Ioan Adam este încarcerat în arestul Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, unde se afla si fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc (care a demisionat din Parlament în urma cu doua saptamâni), fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, si Gheorghe Paltin Sturza. Adam este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, instigare la abuz în servici cu consecinte deosebit de grave si trei infractiuni de cumparare de influenta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.