Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica lui Grindeanu pentru Ponta, provocare pentru Dragnea: 'De la numărat ouă, se numără știuci'

Sorin Grindeanu pescuit

Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au fost, în urmă cu câteva zile, la pescuit în Delta Dunării. ”L-am învățat să pescuiască!”, a spus Dragnea despre șeful guvernului, la prima partidă de pescuit a acestuia. În subiect a intrat și Victor Ponta, care l-a atenționat pe Grindeanu că Dragnea o să îl arunce din barcă. Premierul nu a rămas dator la niciunul dintre cei doi lideri. Lui Ponta i-a adus aminte de o declarație celebră a lui Adrian Năstase, iar lui Dragnea i-a lansat o provocare îndrăzneață.

"Să ne atingem toate obiectivele. Asta e ceea ce mă interesează în primul rând. Acum am văzut că s-a trecut în politica românească de la numărat ouă la numărat ştiuci. (...) Dacă la iarnă toate lucrurile care ţin de guvernare, bugetul, se vor îndeplini, deficitul bugetar, tot ceea ce ne-am propus, creşterea economică de 5,2%, şi va ninge, o să-l invit pe domnul preşedinte Dragnea să îl învăţ să schieze", a declarat Grindeanu.

Totodată, întrebat dacă Liviu Dragnea nu ştie să schieze, Grindeanu a replicat: "Nu ştie (...). La schi, trebuie să te ţină bine picioarele. Să înveţi să cazi e cred că prima lecţie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.