Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reţinuţi pentru că înşelau oamenii prin metoda 'pomană pentru morţii din Colectiv'

colectiv

Trei tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune prin metoda "pomană pentru decedaţii din Clubul Colectiv", se menţionează într-un comunicat postat vineri pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 despre faptul că o femeie de 53 de ani, în timp ce se deplasa pe DN 66, localitatea Romaneşti, a fost abordată de o persoană care a coborât de pe scaunul din dreapta faţă al unui autoturism de culoare negru şi, sub pretextul că vrea să dea de pomană mai multe bijuterii pentru o rudă care i-a decedat, i-a solicitat părţii vătămate să pună inelele şi cerceii într-un şerveţel. 

Ulterior, i-a restituit şerveţelul, spunându-i să-l pună în buzunar şi să nu îl deschidă până ajunge la domiciliu. 

După plecarea autoturismului, persoana vătămată a constatat că bijuteriile i-au fost substituite cu altele contrafăcute. 

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificaţi, în localitatea Polovragi, într-un autoturism de culoare neagră, trei persoane, de 27, 41 şi 44 de ani, din judeţul Vâlcea. 

"Cu ocazia controlului corporal, asupra unei tinere de 27 de ani, din autoturism, au fost identificate două inele şi o pereche de cercei, însuşite prin metoda 'pomană pentru decedaţii din Clubul Colectiv', de la femeia de 53 de ani, în timp ce se afla pe raza cartierului Romaneşti din municipiul Târgu-Jiu. Totodată, în autoturismul cu care se deplasau suspecţii au fost descoperite mai multe bijuterii din metal galben, în cantitate de aproximativ 400 de grame, precum şi suma de 800 de lei, ridicate în vederea continuării cercetărilor", se arată în comunicatul de presă. 

Suspecţii vor fi prezentaţi în cursul zilei de vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu şi Judecătoriei Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.