Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rudel Obreja și Leonard Doroftei s-au DUELAT DUR în timpul audierilor

www.stirileprotv.ro
Leonard Doroftei Rudel Obreja

Rudel Obreja și Leonard Doroftei au fost, miercuri, protagoniștii unui duel aprig. Cei doi foști președinți ai Federației Române de Box au avut un schimb de replici tăioase în timpul audierii lui Doroftei ca martor în legătură cu acuzațiile aduse Elenei Udrea în DOSARUL GALA BUTE.

Surpriza s-a produs de dimineață, când Leonard Doroftei a fost adus cu mandat la termenul de miercuri, după ce instanța l-a citat, dar fostul sportiv nu s-a prezentat. Doroftei era președintele Federației Române de Box la data la care firmele lui Rudel Obreja se ocupau de organizarea Galei Bute. Fostul sportiv a început prin a relata instanței că, în 2011, nici FRB nu putea organiza o gală de box, ci elibera doar licențe în acest sens. "Nu putea să fie organizator al unei gale în care să boxeze Bute. Nu știu în ce calitate a organizat Rudel Obreja Gala Campion pentru România", a declarat Doroftei, conform România TV.

Citește și: Leonard Doroftei, adus cu mandat la ICCJ

Fostul campion mondial a relatat că veniturile FRB se constituiau în proporție de 90% finanțare de la Ministerul Tineretului și Sportului și 10% din sponsorizări. El a infirmat sumele vehiculate în rechizitoriu care ar fi fost primite de FRB cu titlul de sponsorizări, respectiv 400.000 de euro, arătând că pe parcursul unui an aceste sume sunt cuprinse între 2.000 și 10.000 de euro. Mai mult, Doroftei a declarat că unele societăți care au sponsorizat FRB au solicitat apoi restituirea banilor, moment în care a avut loc următorul schimb de replici:

"Leonard Doroftei: Rudel Obreja avea să ne dea 9.000 de lei care s-au transformat în 90.000 de lei

Rudel Obreja: Invers, prietene!

Leonard Doroftei: El spune că noi aveam să îi dăm lui… Eu cunosc doar faptul că cel care organizează gala trebuie să plătească licențe pentru sportivi. Ce face, cum face...", au spus cei doi în timpul audierilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.