Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a încercat tragerea pe sfoară a g-lui Gabriel Oprea. Ce ordin a dat

soco

În ultimul timp vicepremierul a declanşat o verificare pe scară mare a filialelor partidului pe care îl conduce cu  mână de fier. Obiectivul este acela ca UNPR să fie pregătit pentru orice mişcare în toamna fierbinte care se apropier cu paşi repezi.

Ministrul de Interne s-a aflat la sfârşitul săptămânii trecute în Staţiunea Durău din Neamţ la o întâlnire cu activul de partid din zonă. Baronul de Neamţ, Culiţă Tărâţă a raportat ca la întâlnire au participat 25 de primari şi că totul este mai mult decat în ordine.

Numai că generalul  nu a înghiţit duda. A cerut să i se prezinte cei 26 de primari care ar participa la întâlnire. Luat la bani mărunţi a ieşit la iveală crudul adevăr relatează presa locală - în fapt 26 = 9

111111

Unde sunt 26? 5 de la noi, cel de la PRM, încă doi de la PDL, încă unul… deci 9. Fix 9!”, a numărat, bucată cu bucată vicepremierul.

Când a spus „fix 9”, pe faţă i se citea, evident, dezamăgirea, nu atât pentru faptul că 9 este mult mai mic decât 26 ci pentru că şi-a dat seama că s-a încercat păcălirea sa pe faţă.

Oprea şi-a arătat aceeaşi atitudine de corecţie a abordării şi când a venit momentul în care unii UNPR-işti, cu liderul judeţean în frunte, au vrut să se plângă de unele neînţelegeri cu colegii din PSD-ul nemţean. Generalul de la UNPR a tăiat scurt discuţia şi le-a amintit că se pot considera în campanie pentru alegerile prezidenţiale: „Avem în faţă o bătălie importanța care are un singur scop: Victor Ponta, preşedinte!”. Şi vineri seara şi sâmbătă dimineaţa, UNPR-iştii prezenţi la Durău au simţit răceala lui Oprea faţă de Culiţă Tărâţă… Citeste si: ZVON Lovitura de palat in UNPR?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.