Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cere demisia unui nou membru al Guvernului

gratiela_gavrilescu

gratiela_gavrilescuVicepreședintele ALDE, Grațiela Gavrilescu, cere demisia ministrului Sănătății, Patriciu Achimaş-Cadariu, pentru declarații jignitoare la adresa poporului român.

În comunicatul emis PoliticScan, Gavrilescu anunță că declarațiile ministrului Sănătății conform cărora sistemul medical românesc este peste media societății precum și că ar trebui să muncim ca afară dacă ne dorim o țară asemenea sunt intolerabile și jignitoare, prim-ministrului Dacian Cioloș fiindu-i sugerat să ia în calcul schimbarea din funcție a ministrului Patriciu Achimaș-Cadariu.

„Aceste declaraţii ale ministrului Sănătăţii sunt jignitoare la adresa poporului român. Mi se pare incalificabil modul de gândire al ministrului Patriciu Achimaş-Cadariu. Sunt revoltată în primul rând ca român, iar ca parlamentar şi membru al Comisiei pentru sănătate şi familie a Camerei Deputaţilor solicit demisia ministrului Sănătăţii”, se arată în comunicatul ALDE.

Vicepreședintele ALDE susține că nu este pentru prima dată când un membru al guvernului Cioloș arată o lipsă de respect pentru România, susținân că dacă astfel de declarații erau făcute de un ministru numit politic, acesta nu putea rezista prea mult timp în funcție.

„Această declaraţie a domnului Patriciu Achimaş-Cadariu nu face altceva decât să fie în linia declaraţiilor altor miniştri ai Guvernului Cioloş care şi-au arătat dispreţul faţă de România şi de români. După ce ministrul Finanţelor Publice, doamna Anca Paliu Dragu, i-a îndemnat pe români să muncească şi pe doi lei, pentru că aşa se practică în alte state, iar ministrul Tineretului şi Sportului, doamna Elisabeta Lipă, a interzis intonarea imnului de stat al României la competiţiile sportive interne, a venit rândul domnului Patriciu Achimaş”, completează Grațiela Gavrilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.