Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția lui George Clooney e în PERICOL: Teroriștii ISIS vor să o UCIDĂ după ultimul act

www.stirileprotv.ro

Amal Clooney, soția celebrului actor de la Hollywood, e pe cale să pornească un proces împotriva organizației jihadiste în numele femeilor răpite și transformate în sclave sexuale de către gruparea teroristă.

Amal, cunoscută pentru cazurile privind drepturile omului pe care le reprezintă în sala de proces, a spus în emisiune la USA Today că e gata de luptă.

Amal o reprezintă pe Nadia, o tânără care a fost răpită când avea doar 19 ani și transformată în sclavă sexuală pentru jihadiști. Tânăra a dezvăluit experiențele cumplite trăite în acea perioadă, când a fost violată și de doi bărbați în același timp până când a leșinat. Statul Islamic i-a executat șase din cei opt frați și pe mama ei, în urmă cu doi ani, când au intrat cu în orașul ei, din nordul Irakului, perioada în care a avut loc genocidul asupra tinerele yazidi.

Citește și: Clotilde Armand îl sfidează pe Nicuşor Dan: A ajuns la protestele din centrul Bucureştiului / VIDEO

"Aș vrea să spun că sunt mândră să fiu aici, dar nu sunt. Mi-e rușine ca om cum ignorăm strigătul de ajutor al altor oameni" a spus în fața celor de la ONU.

Amal a recunoscut că știe riscurile la care se expune, dar este mult mai important să combată violențele și aceste acte de cruzime față de oameni, în special față de femei.

"Normal că am simțit furie când am auzit povestea Nadiei și a altor fete. Este sfâșietor să auzi mărturiile unor fete de 11 sau 12 ani și prin ce au trecut. Și tot nu am făcut nimic pentru ele", a spus Clooney, conform stirileprotv.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.