Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu: Presa trebuie să critice atunci când consideră că trebuie să o facă

Inquam Photos / Octav Ganea
sorin grindeanu

Presa din România trebuie să critice atunci când consideră că trebuie să critice, a afirmat, luni, premierul Sorin Grindeanu. "(Presa din România, n.r.) să continue să facă ceea ce a făcut şi până acum, să transmită cu onestitate, cu bună-credinţă, să critice, atunci când consideră că trebuie să critice", a declarat premierul Grindeanu, invitat să transmită un mesaj pentru presa românească, înainte de a participa la Gala News.ro.

Prim-ministrul a precizat că alege mereu "partea constructivă" din materialele de presă. "Chiar dacă, să spunem, există şi o parte critică, aleg partea pozitivă, partea constructivă, fiindcă eu continuu să cred că împreună - (...) presa, noi, cei care decidem, societatea, în general - putem contribui cu toţii, dacă privim în mod pozitiv fiecare lucru, (...) la creşterea şi dezvoltarea României", a mai afirmat Grindeanu, conform Agerpres.

În cadrul Galei News.ro, premierul Grindeanu a înmânat "premiul pentru performanţă şi spirit de echipă" echipei feminine de spadă a României, care "ne-a făcut mândri vara trecută la Olimpiada de la Rio". "Ne aşteptăm ca şi la Tokyo ceea ce aţi obţinut la Rio să se repete", le-a transmis Grindeanu membrelor echipei feminine de spadă a României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.