Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategie ciudată a protestatarilor - Au mers la negocierile de la Finanțe cu solicitări halucinante (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
protest transportatori

Reprezentanţii transportatorilor şi ai fermierilor poartă negocieri, duminică, la Ministerul Finanţelor, după ce sâmbătă au discutat cu oficiali din Ministerul Agriculturii şi Ministerul Transporturilor.

Potrivit unor surse participante la consultări, discuțiile avansează anevoios pentru că reprezentanții protestatarilor au formulat solicită complet rupte de realitate.

Astfel, fermierii și transportatorii ar solicita eliminarea CASS, eliminarea sistemului e-factura, eliminarea accizei la combustibili sau reducerea cu 50% a impozitului pe venit.

Pretențiile imposibil de pus în practică ale protestatarilor vin după ce vineri, la discuțiile cu premierul Ciolacu, s-a cerut combustibil gratuit și s-a trecut la amenințări. Detalii AICI!

Nu este clar de ce reprezentanții protestatarilor aleg să tragă de timp prin solicitări vădit nerezonabile. La nivel guvernamental există suspiciunea că unii lideri ai fermierilor și ai transportatorilor doresc să intrumenteze politic întreaga situație, având în vedere că sunt simpatizanți AUR. Un exemplu este cel al lui Dănuț Andruș, fost candidat PSD, actual simpatizant AUR și șef al Asociației Fermierilor Patrioți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.