Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suedia: Trei bărbaţi, răniţi într-un incident armat la Malmo

Aftonbladet
politie suedia stockholm

Trei bărbaţi au fost răniţi prin împuşcare, dintre care doi sunt în stare gravă, într-un incident produs duminică dimineaţă în oraşul Malmo, din sudul Suediei, a anunţat poliţia locală, transmite DPA.

Incidentul a avut loc la o petrecere organizată într-o sală închiriată, unde participau circa 100 de persoane, au declarat mai mulţi martori pentru cotidianul Sydsvenskan. Autorul atacului cu armă de foc nu a fost deocamdată arestat. 

Potrivit site-ului de ştiri thelocal.se, incidentul s-a produs duminică cu puţin înaintea orei locale 06:00 (04:00 GMT). 

Atacul armat a fost precedat de o bătaie între cel puţin două persoane. După încheierea luptei, un individ neinvitat la petrecere a intrat în sală având o armă îndreptată în sus. 

''El ţinea arma în sus şi a strigat 'Cine l-a lovit pe fratele meu?', după care a început să tragă în interiorul încăperii'', a declarat o femeie care participa la petrecere. 

Doi bărbaţi, cu vârste în jur de 20 de ani, respectiv 25 de ani, au suferit răni grave, în timp ce un adolescent a fost rănit uşor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.