Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză uriaşă în Spania: Valencia a bătut-o pe Real Madrid / VIDEO

www.gsp.ro
Cristiano Ronaldo Lionel Messi

Valencia a oferit una dintre cele mai mari surprize din acest sezon, învingând-o pe Real Madrid cu 2-1, într-o restanță din La Liga. Începutul meciului de pe Mestalla a reprezentat un adevărat șoc.

Zaza și Orellana au marcat pentru Valencia în startul partidei, tabela indicând un incredibil 2-0 pentru " lilieci" după doar 10 minute. Ronaldo a redus din diferență în minutul 44, când a reluat superb cu capul centrarea perfectă a lui Marcelo.

Madrilenii au dominat autoritar repriza secundă, dar nu au izbutit să înscrie, nereușind să obțină nici măcar un punct. Echipa lui Zidane bifează cea de-a doua înfrângere din acest campionat, după cea suferită pe terenul Sevillei (1-2) pe 15 ianuarie. Real Madrid a ajuns astfel la trei meciuri consecutive fără victorie pe terenul Valenciei, unde nu s-a mai impus din decembrie 2013. Real Madrid e în continuare lider în la Liga, cu 52 puncte, însă irosește șansa de a se distanța la patru puncte de Barcelona. Chiar și așa, madrilenii mai au o restanță de disputat, având în continuare un meci mai puțin decât echipa catalană, anunţă gsp.ro. De partea cealaltă, Valencia a urcat pe locul 14, acumulând 26 puncte.

VIDEO CU GOLURILE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.