Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liviu Dragnea a luat DECIZIA: trece la EXECUȚII în PSD

Liviu Dragnea ICCJ

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a arătat extrem de nemulțumit de situația din ultima perioadă din PSD și a decis să treacă la execuții în partid, pentru a-și reafirma autoritatea.

Citește și: Guvernul, veste uriașă pentru pensionari: decizie CRUCIALĂ

Citește și: ȘOC: Gigi Becali se RETRAGE din viața publică, după dezvăluirile în cazul Năstase

Citește și: Prima reacția a conducerii RCS&RDS, după lovitura primită de la DNA

În ședința Comitetului Executiv care va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, Liviu Dragnea îl va executa primul pe Șerban Nicolae. Acesta va pierde funcțiile de președinte al Comisiei juridice și lider de grup al senatorilor PSD, ca urmare a scandalului izbucnit după amendamentele la Legea grațierii.

Surse din PSD ne-au explicat că Liviu Dragnea vrea să-l folosească pe Șerban Nicolae drept exemplu pentru ce pățesc cei care ies din linia partidului și care vin cu inițiative care nu au primit inițial sprijnul politic al conducerii PSD.

Mișcarea lui Liviu Dragnea a fost anticipată și de Șerban Nicolae, cel care, prezent într-o emisiune la România TV și prezentat drept președinte al Comisiei juridice și lider de grup al senatorilor PSD a completat: ”Cine știe cât voi mai fi”, a spus Șerban Nicolae.

Măsura luată de Liviu Dragnea este menită să-i descurajeze pe alți ”rebeli” din PSD, care vin cu proiecte de legi controversate și care nu au sprijinul partidului.

Surse din PSD ne-au precizat că ar putea fi și un semnal de alarmă pentru Tăriceanu, cel care a ieșit cu ideea eliminării venitului minim garantat, fără a discuta inițial în coaliție această propunere. Mișcarea de forță a lui Dragnea ar fi menită să-i arate și lui Tăriceanu că astfel de inițiative fără suport politic nu sunt tolerate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.