Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Vasile Blaga a EXPLODAT în ședința cu liderii filialelor ACL

CONVENTIA NATIONALA EXTRAORDINARA A PDL

Strategul campaniei electorale ACL, Vasile Blaga, a ținut, luni, o videoconferință cu liderii filialelor județene PNL și PDL, pentru a discuta rezultatul alegerilor prezidențiale.

Surse din interiorul ACL ne-au explicat că Vasile Blaga a fost o bombă cu ceas în această videoconferință. ”I-a înjurat pe vreo câțiva de nu s-au văzut. Au fost multe reproșuri cu cifrele în față. Câțiva liberali au dat în bâlbâială”, ne-au declarat surse din ACL.

Dinspre ACL a venit vestea că ar fi fost patru lideri județeni PNL care l-au trădat pe Klaus Iohannis. ”Blaga nu s-a concentrat asupra trădătorilor. A discutat mult cu cei care nu și-au îndeplinit obiectivele. Principalul reproș a fost că din cauza anumitor proști am ajuns să avem diferență de 10 procente, în loc să avem 5-6%. Blaga le-a explicat că așa puteam să ieșit în față și să spună că suntem câștigători!”, ne-au mai declarat sursele noastre.

”A fost buldog!”, a fost singura explicație pe care ne-a oferit-o un lider județean PNL.

La final, Vasile Blaga a făcut o mișcare interesantă. El a dat o directivă doar liderilor PDL și le-a cerut ca în județele în care liberalii trădează sau pur și simplu nu reușesc să se mobilizeze să acționeze independent. Blaga le-a cerut liderilor PDL să alcătuiască echipe doar din membri PDL și să acționeze separat de PNL, acolo unde este cazul.

Vestea a ajuns și la urechile liberalilor, care se tem de o ruptură în teritoriu. ”Impresia mea, și am auzit-o și la alții, este că Blaga vrea deja să-și impună oamenii pe județe. Conform statutului ar trebui să stăm până în 2017 în formula de co-președinți, dar cred că Blaga vrea să îi impună pe ai lui încă de pe acum”, ne-au declarat surse din conducerea PNL.

În următoarele zile, liderii Vasile Blaga și Klaus Iohannis se vor întâlni pe rând cu filialele din zonele țării. Prima întâlnire va fi cu liderii din sudul României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.