Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, devoalări despre procurorul DNA, Mircea Negulescu:Legăturile cu Laura Codruţa Kovesi

www.luju.ro
basescu kovesi

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, intervine în forţă în cazul celebrului procuror DNA Prahova, Mircea Negulescu. În direct la România TV, actualul senator a făcut insinuări extrem de grave în privinţa lui Negulescu şi a Laurei Codruţa Kovesi.

Citește și: Șoc, Șoc, Șoc! Klaus, divorțat de Carmen!

"Dacă inspecţia judiciară îşi face treaba cu toate înregistrările, acest procuror nu poate rămâne în sistem. Nu ştiu cât de bun profesionist e, dar imoral e cu siguranţă. În mod categoric e bine sprijinit acest Negulescu, poate doar de doamna Kovesi.", a spus Băsescu la emisiunea Corinei Drăgotescu.

Şi devoalările lui Băsescu nu s-au oprit aici. Fostul preşedinte a pus la îndoială mai multe instituţii de forţă. "E greşit când la finalul comunicatelor se spune cu ajutorul SRI. Ajunge în spaţiul public întrebarea a făcut sau nu SRI urmărirea penală. Ei trebuie să îşi facă treaba tăcut şi să trimită informaţii mai departe. Foarte multe lucruri depind de calitatea umană a celor care au soarta unor oameni în mână. Nici în DNA, nici în DIICOT sau în Parchete nu avem nemţi. Şi acolo e corupţie ca peste tot. Marea problemă e calitatea oamenilor.

Citește și: Profesoara de română, soție de preot, mamă a 3 copii, arestată pentru relații sexuale cu un elev de la seminarul teologic: E și gravidă cu el / VIDEO

Putem spune zdreanţă generală după mintea unui procuror de Ploieşti. El îi spune zdreanţă generală procurorului general de Ploieşti. Procurori de proastă calitate sunt destui, vor să îşi spună scalpuri de politicieni şi oameni de afaceri la cingătoare. Iau o informare de la SRI, aleg unul doi ca să fie denunţători chiar şi mincinoşi şi după nota SRI fac un rechizitoriu. Justiţia mai are un mare risc. Judecătorii nu sunt protejaţi de procurori. Să găsim o formulă de protejare a judecătorilor de abuzul procurorilor. Foarte mulţi judecători au înghiţit dosare prost făcute şi au mers cu ele mai departe. Am văzut cum le mermeleşte inspecţia judiciară acum. Inspecţia judiciară trebuie să fie independentă de CSM. Nu funcţionează acum inspecţia judiciară şi nu am încredere în ei.", a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.