Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un analist pro Kremlin ATENȚIONEAZĂ: Victoria lui Trump poate lua o întorsătură DURĂ pentru Putin

putin trump

Nu toata Rusia prevede o relatie de prietenie intre Donald Trump si Vladimir Putin, desi presa internationala a scris ca rusii au jubilat dupa victoria republicanului. Desi alegerea lui Trump ca presedinte al SUA pare o situatie ideala pentru liderul de la Kremlin, mintile sobre de la Moscova vad si cealalta parte a paharului scrie Shaun Walker, corespondentul The Guardian la Moscova.

Relatia dintre Vladimir Putin si Hillary Clinton era una rece, insa previzibila. Acum situatia este mult mai neclara si greu de prezis. Modul dramatic in care s-a deterioat relatia dintre Putin si presedintele turc Erdogan in ultimul an dupa ce Turcia a doborat un avion de lupta rusesc arata cat de repede se poate strica o relatia bazata pe prietenie.

Dan Diaconescu, lovitură DURĂ după gratii: Ce s-a întâmplat cu averea fostului mogul media

Altfel spus, scrie corespondentul The Guardian, lucrurile ar putea lua o intorsatura dura pentru Putin, mai ales ca Trump s-ar putea inconjura de republicani ostili regimului de la Moscova.

"Poate ca Kremlinul se bucura acum de rezultat, insa mai tarziu poate sa-si dea seama ca nu e un lucru bun. Imaginati-va daca John Bolton (fostul ambasador american la ONU) ar ajunge secretar de stat" scrie Alexei Venediktov directorul postului de radio Ecoul Moscovei.

INCENDIAR! Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, arestat în dosarul Black Cube, va VORBI

Alexei Pushkov, care pana in septembrie a fost seful Comisiei pentru Afaceri Internationale a Dumei de Stat a Rusiei, a explicat: "Nu ar trebui sa ne asteptam la iubire sau cadouri din partea lui Trump. Este un patriot si un om de afaceri. Nu e un ideolog, este un realist. Si un realist intelege limbajul targuielilor."

Un alt analist pro Kremlin, Sergei Markov, care a negat implicarea Rusiei in alegerile din SUA, desi a admis ca dezvaluirile Wikileaks "au ajutat un pic" sustine ca "Putin e un macho.Trump e un macho. Asta ar putea fi o problema."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.