Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un inginer care a trăit timp de 18 în străinătate, pe listele PMP Iaşi pentru alegerile parlamentare

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam fuziune pmp unpr

Un inginer care timp de 18 ani a lucrat în străinătate vrea să devină parlamentar, candidatura acestuia fiind înregistrată, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean Iaşi, pe listele Partidului Mişcarea Populară. Ioan Ciofu, în vârstă de 78 de ani, este unul dintre cei 15 membri ai Partidului Mişcarea Populară Iaşi care aspiră la mandatul de deputat în viitorul Parlament. A lucrat aproape 18 ani în Grecia, la o companie de distribuţie a carburanţilor, şi totodată s-a implicat şi în viaţa politică. Acum, el vrea să împărtăşească din experienţa sa.

"Acolo am învăţat cum se comportă un politician. Am participat şi acolo la viaţa politică. Acum m-am întors în ţară şi încerc să îmbin ceea ce am învăţat acolo şi, cu experienţa mea, să facem şi aici. Acolo se punea, în primul rând, omul. Omul era respectat. Aş dori ca şi ieşeanul, compatriotul meu, să fie respectat de Primărie, de toate instituţiile administrative", a declarat după depunerea listelor Ioan Ciofu. La Camera Deputaţilor, din partea PMP Iaşi vor mai candida deputatul Petru Movilă, vicepreşedintele filialei, deputatul Camelia Bogdănici, fost candidat la Primăria Iaşi la alegerile din iunie 2016, Dorina Isopescu, fost inspector general al Inspectoratului de Stat în Construcţii.

La Senat, lista celor şapte candidaţi PMP este deschisă de secretarul general adjunct al organizaţiei judeţene, Mircea Manolache, Constantin Iordache, secretar adjunct al organizaţiei municipale Iaşi şi vicepreşedintele organizaţiei municipale Iaşi, Lavinia Dimitriu. "Liste formate numai din ieşeni, care nu au dosare penale şi care nu au probleme penale în instanţă. Proiectul nostru este dublu. Avem ca scop să ne facem treaba de parlamentar în mod corect şi să îndeplinim proiectele cu toate autorităţile locale şi instituţiile publice. Dorim să fim parteneri activi cu mediul de afaceri şi mediul ONG, pentru a susţine proiectele comunităţii", a declarat Petru Movilă, vicepreşedintele PMP Iaşi, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.