Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jucător de tenis din Japonia, suspendat pe viaţă pentru trucare de meciuri

tenis mafie

Jucătorul japonez de tenis Junn Mitsuhashi, în vârstă de 27 de ani, a fost suspendat pe viaţă din tenis şi amendat cu 50.000 de dolari după ce a fost găsit vinovat de trucare de meciuri, de către Unitatea de Integritate a tenisului (TIU), scrie BBC, anunţă mediafax.

Niponul a cerut unor adversari să joace mai slab sau să aranjeze anumite lucruri dintr-un meci, în cadrul unor turne Futures din Africa de Sud şi Nigeria, în 2015. Mitsuhashi, care a plasat 76 de pariuri pe meciuri, în 2015, nu a cooperat cu oficialii Unitatăţii de Integritate a tenisului (TIU) şi a negat acuzaţiile care i s-au adus.

Cea mai bună clasare a sa a fost locul 295 ATP, unde a ajuns în 2009, dar, ulterior, a căzut până pe locul 1.997. În noiembrie 2015, Mitsuhashi i-a cerut lui Joshua Chetty, care la rândul său a fost suspendat pentru pariuri în septembrie 2016, să facă pe intermediarul şi să abordeze un alt jucător care să joace mai slab, la un turneu din Stellenbosch, Africa de Sud. A oferit 2.000 de dolari pentru acest lucru. În decembrie 2015, japonezul a abordat chiar el un tenismen, cerându-i să aranjeze anumite aspecte dintr-un meci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.