Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un poliţist de la Rutieră din Arad a ajuns la spital după ce a fost lovit de un şofer

spital

Un poliţist din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere a municipiului Arad, aflat în timpul serviciului, a fost lovit marţi dimineaţă, pe o stradă din oraş, de un şofer pe care se pregătea să-l încătuşeze, conform agentului şef adjunct Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Potrivit sursei citate, doi poliţişti din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere a Poliţiei Municipiului Arad, aflaţi în patrulare într-un cartier al municipiului Arad, au observat în trafic un autoturism care avea numerele provizorii de înmatriculare expirate şi au plecat în urmărirea autoturismului. "La un moment dat, şoferul a oprit autoturismul şi a luat-o la fugă, poliţiştii continuând să îl urmărească pe jos. În cele din urmă, cei doi poliţişti au reuşit să-l ajungă din urmă pe fugar, dar în momentul în care se pregăteau să îl încătuşeze, bărbatul l-a lovit pe unul dintre poliţişti. În urma loviturii primite, poliţistul a căzut la pământ, el suferind o entorsă la piciorul drept şi fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad", a declarat Iuga, conform Agerpres.

Pe numele şoferului fugar a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat şi s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, a menţionat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.