Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un preşedintele de consiliu judeţean a declarat război manelelor

stop-manelelor

Un preşedintele de consiliu judeţean s-a hotărât să trimită cultura la ţară, pentru a scoate tinerii din cârciumi. Manelele strică tineretul, în opinia preşedintelui interimar al CJ Brăila, Viorel Mortu, iar salvarea este muzica de calitate.

Teatru, spectacole de muzică folclorică şi uşoară şi plimbări cu nava "Ovidiu" pe Dunăre. Acestea sunt propunerile lui Mortu pentru cetăţenii din localităţile brăilene, care ar putea fi puse în practică începând din luna februarie.

"Vrem să oferim servicii culturale tuturor copiilor, mai ales acelor copii care au un acces mai dificil la cultură. Dacă doriţi spectacole folclorice de cea mai bună calitate în căminele culturale, îmi spuneţi şi veţi avea. De asemenea, avem spectacole de muzică uşoară, rock. Îmi spuneţi şi veţi avea! Spectacole cu orchestra. E dorinţa mea de a oferi! Ceea ce Brăila are deja constituit în teatru, muzică folclorică, muzică uşoară, să se mute spre zonele care au nevoie", le-a spus Mortu primarilor, într-o şedinţă la Consiliul Judeţean, potrivit infobraila.ro.

Şeful Consiliului Judeţean le-a transmis edililor că tinerii din mediul rural "trebuie scoşi din cârciumă, scoşi de la manele" şi duşi spre actul cultural de cea mai bună calitate: "Manelele fac ravagii acolo (n.r. în mediul rural), dacă va arăt textele va înfioraţi!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.