Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar PNL de municipiu refuză să mai candideze

primari pnl

Primarul municipiului Sighetu Marmatiei, Ovidiu Nemes, liderul PNL Maramures, a anuntat pe pagina sa de socializare ca a decis sa nu mai candideze pentru un nou mandat.

'Am decis sa nu mai candidez la Primaria Municipiului Sighetu Marmatiei. Am luat aceasta hotarâre dupa 8 ani de administratie locala, patru ca viceprimar, si patru ani în care am fost primarul vostru, timp în care am reusit sa dau un impuls dezvoltarii acestui oras, sa asez normalitatea ca si sens si parcurs în viitorul acestui loc binecuvântat de Dumnezeu, sa putem construi un viitor trainic pentru copiii nostri. M-am bucurat în toata aceasta perioada de sustinerea voastra si va sunt recunoscator. V-am simtit aproape si atunci când mi-a fost greu si ne-am bucurat împreuna de realizarile avute în acesti ani,iar pentru parteneriatul pe care l-am avut cu voi, dragii mei prieteni sigheteni, va multumesc', a precizat Ovidiu Nemes.

Nemes a afirmat ca este nevoie de 'un suflu nou' în administratia locala.

'Nu e un abandon, ci o alta forma de a continua într-un proiect politic de anvergura . Sunt decis sa ma angajez într-un proiect politic mult mai mare si pe de alta parte consider ca cei 8 ani de activitate în administratia locala au fost suficienti si trebuie sa las altora posibilitatea sa se implice în actul administrativ. Cred ca e nevoie si în administratia locala de un suflu nou', a declarat, vineri, pentru Agerpres, Ovidiu Nemes.

Primarul municipiului Sighetu Marmatiei a fost declarat incompatibil de ANI.

De asemenea, edilul a fost trimis în judecata de catre procurorii DNA pentru comiterea infractiunii de abuz în serviciu alaturi de alti doi inculpati pentru un un prejudiciu de peste 720.000 de lei adus bugetului local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.