Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga, mutare DECISIVĂ: Dă sistemul pe mâna lui Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
Vasile Blaga

O dezvaluire incendiara iese la iveala: „Blaga da sistemul pe mana lui Dragnea”. Dupa ce a fost trimis in judecata intr-un termen record, Vasile Blaga face o miscare care poate parea halucinanta, dar care, in cele din urma, se dovedeste cat se poate de pragmatica. Asa ca Vasile isi „adaposteste” oamenii din sistem, punandu-i la dispozitia lui Liviu Dragnea, scrie Catalin Tache in ziarul National.

Din informatiile intrate in posesia ziarului National, Vasile Blaga nu face acest gest dintr-un impulsiv spirit de fronda politica, iar liderul PSD Liviu Dragnea pare marele castigator al acestui „troc”.

„Desigur, in urma aliantei subterane dintre Blaga si Dragnea cel mai mult pierd vechii liberali. Care nu doar ca nu vor fi primiti nici macar individual in noua grupare, dar vor fi lasati pur si simplu „sa moara de foame”, exclusi fiind de la viitoarele „combinatii” interdepartamentale…”, scrie Catalin Tache.

Un criminalist român a găsit REZOLVAREA sinuciderilor cauzate de `Balena Albastră'

Vasile Blaga are cei mai multi oameni de incredere in sistem, sustine Tache, in timp ce Dragnea nu exceleaza nici pe departe la capitolul oamenilor care sa nu fie doar de incredere, dar sa si performeze atunci cand se afla pe functii de conducere.

„Puterea „armatei” lui Blaga nu este data doar de numarul oamenilor postati pe functii cheie, dar mai ales de faptul ca, de-a lungul vremurilor, acestia s-au dovedit nu doar disciplinati, dar si extrem de loiali lui „nea Vasile”, chiar si in momentele grele ale celui care, atunci cand a putut, facuse orice ca sa-i sprijine in cariera. (...) Asa ca singura concluzie pe care o poate trage un lider politic pragmatic este ca decat sa-i „risipeasca” din structurile guvernamentale, mai bine este sa-si apropie acesti „soldati”, mai ales ca sunt gata „caliti” in ani de conducere, indiferent de cine s-a aflat la guvernare.”, continua jurnalistul.

Dezvăluiri șocante din SUA: Ce a anunțat CIA privind implicarea rușilor în alegerea lui Trump

Jurnalistul conchide spunand ca „daca oamenii lui Blaga respira usurati ca vor fi cel putin tolerati de catre noua guvernare iar Sorin Grindeanu isi mai poate umple „gaurile” din organigrama si cu oameni cu experienta, nu doar cu cadrele nepregatite trimise cu obstinatie din teritoriu, cu totul altfel stau lucrurile cu vechii liberali. Si de parca „degringolada galbena” nu era indeajuns de daunatoare penelistilor, iata ca acestia primesc acum o noua lovitura sub centura din partea „colegilor” pedelisti. Mai ales ca, dupa cum sunt deja extrem de ingrijorati liberalii care mereu erau invatati sa ramana la masa puterii, fie chiar si pitulati pe la un colt, se vor trezi acum supusi unui „embargou” total al functiilor. Ceea ce, automat, dupa cum este cutuma in politica damboviteana, duce la „infometarea” aparatului de partid si dezertarea acestuia. Si uite cum Dragnea a impuscat astfel doi iepuri dintr-o lovitura, aducandu-si aproape specialisti aflati deja pe functii si care pot asigura bunul mers al guvernarii, mai ales in ceeea ce priveste „chichitele subterane”, ingropandu-i totodata, s-ar putea chiar definitiv, pe vechii liberali care, fara controversatii Marian Petrache sau Teodor Atanasiu la butoane se dovedesc victime sigure ale marilor rivali politici, in frunte cu chiar Liviu Dragnea.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.