Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepresedinte CJ Caras-Severin - Prins in flagrant acuza o inscenare

ghiorghioni pressalert.ro

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, spune că ceea ce s-a întâmplat marţi e o înscenare şi se consideră nevinovat faţă de infracţiunea de trafic de influenţă de care este acuzat, a declarat avocatul acestuia, Cosmin Bolosin.

"Se reţine că ar fi primit o sumă de bani de la o anumită persoană, reprezentând o taxă dintr-un contract. Este vorba de suma de 20.000 lei, dar alte amănunte nu vă pot da. Ştiţi că urmărirea penală este secretă. Se fac percheziţii în acest moment, iar clientul meu va fi dus la apartamentul pe care îl are în Reşiţa, pentru continuarea percheziţiilor. După aceea, va fi dus la DNA Timişoara, unde se discută sau nu o ordonanţă de reţinere de 24 de ore. Nu ştim dacă această ordonanţă va fi emisă sau nu de către procurorii de caz. Clientul meu, domnul Ionesie Ghiorghioni spune că e o înscenare şi nu recunoaşte săvârşirea faptei, crede că totul este politic şi în dovedirea celor susţinute de el a şi făcut afirmaţii în faţa procurorilor, dar pe care deocamdată nu vi le pot preciza", a afirmat Cosmin Bolosin pentru Agerpres.

Conform unor surse judiciare, Ionesie Ghiorghioni, vizat de percheziţiile efectuate marţi de procurorii DNA Timişoara, a primit prin intermediul unui nepot, dar şi în mod direct, mai multe sume de bani pretinse în schimbul contractelor acordate preferenţial unei firme a afaceristului Paul Valentin Armaşu.

sursa foto: pressalert.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.