Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, prins cu manipularea! 'Speră să păcălească cetăţenii naivi şi creduli'

ponta ue

Victor Ponta e acuzat că manipulează poporul român prin afirmațiile pe care le face pe seama votului referendumului din Grecia. Acuzația vine din partea PMP.

Citește și: Detalii uluitoare din dosarul penal deschis împotriva fiicei baronului Adrian Duicu

”Într-o postare pe facebook, “Opinia mea despre Grecia”, Victor Ponta manipulează la modul grosier, sperând să păcălească cetăţenii naivi şi creduli.

Spune Victor Ponta despre Grecia: “Îi detest pe 'talibanii' sau 'măcelarii sociali' care demonizează un popor doar pentru că uneori îndrăznește acel popor să aibă altă părere decât ei.”

Acest popor, grecii, are altă părere decât “măcelarii sociali” (care or fi aceia), zice Ponta. Alta, însă, e problema. Grecia nu vrea sau nu poate să-şi plătească datoriile din care a trăit mult şi bine. Părerea e una, neplata datoriei e alta. Ponta le confunda intenţionat, pentru a manipula.

Victor Ponta: “Indiferent de calea aleasă de Grecia vor fi necesari ani lungi de reforme care implică sacrificii și suferințe”.

Aici are dreptate, dar e în contradicţie cu prima declaraţie care spune că e vorba doar de “păreri” diferite.

Victor Ponta: “România nu seamănă DELOC cu Grecia - nici în bune, nici în rele”

Iarăşi o judecată greşită. Orice ţara poate semăna cu Grecia, dacă conducătorii ei repetă greşelile politicienilor greci. Populism, pomeni electorale, ascunderea deficitelor bugetare, împrumuturi deşănţate.

N-a împrumutat Ponta 13 miliarde de euro în ultimii doi ani? Seamana România cu Grecia sau nu?

Noul Cod Fiscal, votat deja în parlament, aduce scăderi importante de taxe, de TVA, deşi FMI, BM, UE, Consiliul Fiscal, Mugur Isărescu, declară toţi în cor că s-ar putea intra în derapaje de stabilitate macrostructurala.

Seamănă România cu Grecia sau nu?

Victor Ponta aruncă cu bani în electorat, cu un an înainte de alegeri, precum Tariceanu odinioară: pensii speciale pentru multe categorii sociale, creşterea salariului minim, ajutoare sociale mărite la cât mai multe persoane, exact aşa au procedat şi gecii.

Seamănă România cu Grecia?

“România a trecut cu bine de o criză cumplită (2009-2011)”, mai spune Ponta.

Când şi-a schimbat părerea? Că până mai ieri demoniza regimul Basescu-Boc pentru că a nenorocit România prin măsurile luate în mai 2010. Acum şi-a schimbat părerea despre regimul Basescu-Boc? Când e sincer, când manipulează?

Victor Ponta nu vrea să mai existe opoziţie la guvernarea sa, doreşte să fie lăsat să facă ce-l taie capul, că el este mai deştept decât toţi:

“Există însă și un pericol uriaș care poate strica tot, în bună tradiție a Meșterului nostru național Manole: bătălia haotică și irațională a unor români contra altor români, foamea oarbă de 'ciolan' a celor care au mai fost la putere și au folosit-o rău sau a celor care au primit deja mult pe degeaba și vor și mai mult neavând habar ce să facă cu acea putere!”

Adică, nimeni nu are habar ce să facă cu puterea în România, cu excepţia actualei puteri, a lui Victor Ponta, care, deşi urmărit penal, şi accidentat, nu vrea să plece de la guvernare!

Manipulare, manipulare, dar dacă ne prindem ce vrea Victor Ponta?”, se arată într-un comunicat al partidului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.