Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Caba: Suntem în criză de timp, trebuie să ne prezentăm cât mai bine la meciul cu Minsk

minge handbal

Antrenorul formaţiei masculine de handbal CSM Bucureşti, Vlad Caba, sosit de câteva zile la cârma echipei a afirmat joi că se află în criză de timp pentru a pregăti cât mai bine pentru meciul cu SKA Minsk, din turul II preliminar al Cupei EHF. “Nu ştiu dacă atmosfera de până acum a fost neapărat tensionată, dar când rezultatele nu sunt tocmai cele aşteptate este o situaţie încordată, care a şi generat anumite schimbări. Eu sper ca după ce am legat două victorii în campionat atmosfera să fie una normală şi băieţii să aibă dorinţa de a păşi într-o competiţie europeană cu toată convingerea că putem face un meci bun. În ceea ce mă priveşte, eu sunt de doar câteva zile, am fost în observaţie până acum, să văd cum funcţionează un club atât de mare. Avem câteva informaţii despre adversar, dar lucrăm în criză de timp. Gestionez acum o situaţie pe care am preluat-o din mers. Ar fi multe lucruri de făcut, dar trebuie să ne adaptăm momentului şi să facem tot pentru ca echipa să se prezinte cât mai bine. Despre adversar, din ceea ce am văzut, este surprinzător de bun, o echipă tânără, cu un joc simplu, eficient. E pe stilul sovietic actualizat, o să vedeţi o echipă care va surprinde. Trebuie să fim foarte atenţi pentru că va fi o partidă foarte dificilă. Timpul este extraordinar de scurt, nu ştiu dacă am reuşit foarte multe lucruri în perioada asta. Eu cred că fiecare trebuie să lase din anumite nemulţiri sau frustrări şi să împreuneze eforturile pentru că importantă este echipa. Nu cred că se pune problema că jucătorii nu au valoare, cred că trebuie accentuat pe latura psihologică”, a declarat Caba, într-o conferinţă de presă.

Jucătorul Marius Novanc s-a arătat încântat de faptul că va juca în această partidă care se va disputa sâmbătă înaintea debutului echipei feminine a clubului CSM Bucureşti în actuala ediţie a Ligii Campionilor: “Cu siguranţă că vrem să ajungem şi noi în Liga Campionilor, dar este de muncă. Pentru orice sportiv este ceva unic să facă parte dintr-o astfel de gală. Cred că vor fi două meciuri spectaculoase şi frumoase. Sunt multe lucruri pe care le-am putea prelua de la echipa de fete. Un joc bun cred că ne-ar da speranţă, ne va motiva şi vom vedea exact paşii pe care trebuie să-i facem”.

Echipa masculină de handbal CSM Bucureşti, vicecampioana României, va evolua sâmbătă, de la ora 17.00, în sala Polivalentă, împotriva echipei bieloruse SKA Minsk, în prima manşă a turului II preliminar al Cupei EHF. Partida retur va avea loc în Belarus, în 14-15 octombrie. Pentru a ajunge în Grupele Cupei EHF, CSM Bucureşti trebuie să treacă atât de turul doi, cât şi de turul trei (18-19 noiembrie / 25-26 noiembrie), conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.