Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

#Rezist pregăteşte ASALTUL: Ce anunţă cu ocazia Comitetului executiv al PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
proteste rezist

Protestatarii #Rezist pregătesc o manifestaţie de amploare, chiar în faţa sediului PSD, în timpul desfăşurării Comitetului Executiv al social-democraţilor. Manifestaţia, numită "Venim după Dragnea la bârlogul cu penali - sediul PSD", a fost făcut în mediul online, pe Facebook.

Citeşte şi: Elena Udrea RUPE TĂCEREA şi vine cu noi dezvăluiri despre ziariştii 'statului paralel': S-au făcut sponsorizări către jurnalişti...

"Comitetul Executiv al PSD se reunește luni 8 ianuarie la ora 14:00 la sediul PSD de pe strada Kiseleff, nr 10.  Mergem la bârlogul cu penali (sediul PSD) pentru a-i ura lui Dragnea și celorlați penali din PSD:  Demisia din funcțiile publice! La mulți ani cu executare!", se arată în anunţul protestatarilor.

Până la acest moment, evenimentul nu pare să se bucure de un mare succes, numai 64 de persoane susţinând că vor participa, iar alte 600 declarând că sunt "interesate" de eveniment.

Mai mult decât atât, organizatorii au primit chiar şi unele critici din partea românilor.

"Totul a devenit o mișcare politică. Prin actiunile voastre ați distrus tot ceea ce înseamnă civism. Sunteti câteva sute de ong-isti care creați tot felul de evenimente și mă întreb unde munciti majoritatea dintre voi.", a scris unul dintre românii nemulţumiţi.

Citeşte şi: Udrea lansează noi acuzaţii DURE: 'Sistemul încearcă să influenţeze judecătorii de la Înalta Curte...'

Președintele PSD Liviu Dragnea anunțase miercuri, imediat dupa demisia Doinei Pană din funcția de ministru al Apelor și Pădurilor, că noul ministru va fi stabilit într-o ședință a CEx zilele următoare.  Pe de altă parte, Niculae Bădălau, președintele executiv PSD, a precizat că s-ar putea realiza o restructurare a guvernului, care să aibă 16 sau 17 ministere în loc de 24 cate sunt în prezent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.