Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea lansează noi acuzaţii DURE: 'Sistemul încearcă să influenţeze judecătorii de la Înalta Curte...'

Octav Ganea / http://inquamphotos.com/
elena udrea dna

Fostul ministru Elena Udrea reacţionează după ce în presă au apărut zvonuri potrivit cărora ar urma anul acesta să fie arestată. Udrea susţine că acesta este un semnal care scoate la iveală intenţia "sistemului" de a influenţa judecătorii Înaltei Curţi.

"Eu sunt într-o stare de spirit foarte bună. Fiind în vacanţă, am tot citit articole şi m-am gândit să dau o replică. În ce priveşte ce se întâmplă în procesul meu, asemeni altor procese ale unor personaje-ţintă, da, cred că în cazul meu, sistemul încearcă să inflenţeze judecătorii de la ÎCCJ şi cred că au şi reuşit. Aspectul scăpat pe pagina doamnei Dogioiu de către domnul Coldea mă face să cred că se încearcă influenţarea în cazul meu.", a declarat Elena Udrea într-o intervenţie prin telefon la România TV.

Citeşte şi: Simona Marcu, MESAJ pentru politicieni după câştigarea preşedinţiei CSM: 'Vom fi deschişi cu celelalte puteri...'

"Făceam un calcul, se împlinesc 5 ani de când, pe 5 ianuarie 2013 domnul Dumbravă a sunat-o pe Alina Bica şi i-a cerut să meargă spre arestare cu un inculpat. Era un dosar în lucru al Alinei Bica, întâmplător eram cu ea la momentul acela. O sunase Dumbravă şi i-a cerut să meargă la arestare cu persoana respectivă. (...) Am spus asta la Comisia Juridică, am spus şi public, azi o spun încă o dată pentru că am văzut această scăpare a domnului Coldea, care probabil nervos de ce am spus, a vrut să îmi facă în sâc. (...) Din declaraţiile oficiale ale doamnei Bica aflăm că domnul Coldea îi cerea lucruri. Modul în care se făcea justiţie acum 5 ani se face şi astăzi în România: se dau ordine procurorilor şi judecătorilor să facă lucrurile într-un fel sau în altul.", a completat Udrea.

Citeşte şi: Un judecător CELEBRU vine cu o analiză DEVASTATOARE: 'Majoritatea magistraţilor şi a CSM s-au opus modificărilor Legilor Justiţiei fără niciun ARGUMENT...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.