Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

10 copii din Timișoara și antrenorul lor au fost ajutați de jandarmii montani să coboare de pe Muntele Mic, după ce au fost surprinși de viscol

ziarharghita.ro
jandarmi montani

Zece copii, cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, și antrenorul lor, din Timișoara, au fost ajutați de jandarmii montani să ajungă în siguranță, după ce au rămas blocați pe Muntele Mic, din cauza viscolului și a ninsorii.

Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, din Caraș-Severin, au intervenit, joi, pentru a acorda sprijin unui grup de copii, care, împreună cu antrenorul lor s-au deplasat în stațiunea montană Muntele Mic, pentru desfășurarea unui program de pregătire fizică, scrie Mediafax.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, viscol și căderi masive de zăpadă, autoturismul cu care se deplasau cei 10 sportivi, a derapat și a alunecat în șanț.

„După aproximativ două ore, jandarmii alături de voluntari au reușit să repună autoturismul pe partea carosabilă, însoțindu-i pe aceștia până la destinație”, transmite Jandarmeria Caraș-Severin.

Niciun copil nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.