Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

15.000 de euro masa pentru 6 persoane la Nuba Beach Club Mamaia

jade.ch
club

A început numărătoarea inversă pentru mega-spectacolul susținut de Jason Derulo, sâmbătă (4 august), la NUBA Mamaia! Mai sunt doar câteva mese la evenimentul anului de pe litoralul românesc, iar acestea se licitează. Prețul de pornire este unul fabulos și nu oricine și-l va permite!

Pentru cei care mai vor să prindă o masă la spectacolul susținut de Jason Derulo la NUBA Mamaia trebuie să se grăbească, pentru ultimele locuri se licitează. Prețul de pornire este suma fabuloasă de 15.000 de euro pentru o singură masă! Clubberii din România s-au „bătut” efectiv pe locurile rămase la mega-show-ul anului, iar norocoșii care își permit mai au o șansă să îl vadă pe celebrul Jason Derulo dat pentru asta trebuie sa cheltuie o mica avere.

NUBA Beach Club va fi din nou luat cu asalt de mii, poate chiar zeci de mii de oameni din toată România, dar nu numai, de data aceasta cu ocazia concertului pe care mega-star-ul Jason Derulo îl va susține pe scena club-restaurantului de pe plaja stațiunii Mamaia. Se anunță un party de zile mari, ce va ridica ștacheta petrecerilor din România, iar conturile de socializare vor fi invadate de zeci de mii de postări ale petrecăreților, gata să se distreze pe muzica celebrului artist. La eveniment s-au anunțat clubberi celebri, toate mesele fiind rezervate, organizatorii păstrând doar câteva pentru clientii care sunt dispuși să scoată cel putin 15.000 euro din buzunar pentru o seară de distractie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.