Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

18 avioane, ocupate la 20 la sută din capacitate, pentru transportul jucătorilor la Australian Open

australian open facebook
australian open general tenis

Directorul Australian Open, Craig Tiley, a anunţat că transportul jucătorilor la Melbourne va fi asigurat cu 18 avioane, ocupate la o capacitate de 20 la sută, informează lequipe.fr, potrivit news.ro.

Citește și: Întorsătură de situație în cazul farmacistului care a distrus dozele de vaccin anti-COVID-19. Autoritățile au declarat că este un adept al teoriilor conspirației

"Există o mulţime de piese în acest puzzle logistic şi ultimele câteva sunt finalizate chiar acum. Vom avea până la 18 avioane şi fiecare va fi limitat la o capacitate de 20% pentru a ne asigura că zborurile sunt cât mai sigure posibil pentru toată lumea. Suntem conştienţi că termenele limită sunt foarte strânse, facem tot posibilul pentru a le comunica jucătorilor informaţii despre zbor cât mai curând posibil. Vom aduce pe toată lumea la Melbourne", a scris el, pe Twitter.

Jucătorii urmează să sosească la Melbourne între 15 şi 17 ianuarie pentru o carantină de două săptămâni, cu maximum cinci ore pe zi petrecute la Melbourne Park, pentur antrenamente şi masă. Australian Open se va disputa în perioada 8-21 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.