Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

20 de focare active de COVID-19 consemnate judeţul Hunedoara: Trei sunt înregistrate la spitalele din Hunedoara, Deva şi Lupeni

bay939.com.au
coronavirus covid-19

Un număr de 20 de focare active de COVID-19 erau consemnate joi în judeţul Hunedoara, dintre acestea trei fiind înregistrate la spitalele din Hunedoara, Deva şi Lupeni, iar alte trei la diferite fabrici din regiune, a informat Instituţia Prefectului, potrivit Agerpres.

Potrivit datelor oficiale, la secţia de Cronici a Spitalului Municipal din Hunedoara au fost confirmate pozitiv 32 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva sunt 18 cazuri, iar la Spitalul Municipal Lupeni sunt 7 persoane bolnave de COVID-19.

Citește și: Alexandru Rafila profețește dezastrul: În maxim o lună cazurile de coronavirus se pot dubla, iar decesele, tripla!

În cazul firmelor, cele mai multe cazuri sunt la o fabrică de textile din Lupeni unde sunt 36 de persoane pozitive, alte 31 sunt la o companie producătoare de cablaje auto din Deva, 10 sunt la Exploatarea Minieră Lupeni şi 8 la termocentrala Mintia.

De asemenea, 7 jucători de la Jiul Petroşani şi 12 juniori de la Clubul de fotbal din Hunedoara sunt infectaţi cu noul coronavirus.

În judeţul Hunedoara incidenţa cazurilor de infectare în ultimele 14 zile a ajuns la 1,95 la mia de locuitori, în oraşele Geoagiu, Simeria şi Brad, dar şi în alte 83 de localităţi fiind obligatorie purtarea măştii de protecţie în toate spaţiile după ce valoarea acestui indice a depăşit 3 la mia de locuitori.

În ultimele 14 zile au fost consemnate 1.772 de cazuri pozitive de SARS-CoV-2, 314 persoane au fost internate, iar 281 s-au aflat în evaluare la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.