Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

26% dintre români susțin că ar fi benefic ca PNȚCD să fie în Parlamentul României

stiripesurse.ro
pntcd

Intr-un sondaj efectuat de CURS la nivel national in luna august, la intrebarea “daca ar fi benefic pentru Romania ca PNTCD sa intre in Parlamentul Romaniei”, 26% dintre respondenti au spus ca da.

content-image

Din acelasi sondaj rezulta ca notorietatea PNTCD la nivel national este de 71%.

La intrebarea “dvs personal, daca ati sti ca PNTCD ar intra in Parlament, ati fi dispus sa votati cu acest partid la alegerile parlamentare?", 8% au raspuns ca da si 21% probabil.

content-image

Din acelasi sondaj rezulta ca 89% dintre respondenti considera pastrarea suveranitatii Romaniei importanta si foarte importanta, iar 50% considera ca “suveranitatea Romaniei este in pericol”.

content-image

Principalele doua beneficii ca urmare a integrarii Romaniei in UE sunt fondurile europene si libera circulatie, iar principalele doua nemultumiri privind integrarea in UE sunt plecarea romanilor din tara si exportul masiv de lemn catre tarile din UE.

content-image

content-image

La intrebarea "daca considerati ca s-au facut abuzuri in lupta anticoruptie", 48% au raspuns ca da si 26% ca nu stiu. De asemenea, 64% dintre respondenti considera ca abuzurile din justitie in numele anticoruptiei nu sunt justificate.

content-image

content-image

La intrebarea “cat de importanta este pastrarea valorilor crestine in societate”, 59% au raspuns ca foarte importante si 33% importanta.

content-image

Referitor la casatoriile homosexuale, 81% au raspuns ca nu sunt de acord cu recunoasterea lor.

content-image

La intrebarea daca “Sunteți de acord cu predarea în școli a ideologiei de gen (adică a faptului că un băiat se poate considera fată sau o fată se poate considera băiat)?”, 78% dintre respondenti au spus ca nu.

content-image

Intrebati si daca “Aţi vota un partid care sprijină recunoașterea căsătoriilor homosexuale ori a predării ideologiei de gen în școli?”, 73% dintre respondenti au spus ca nu.

content-image

Sondajul a fost efectuat in luna august pe un esantion de 1067 respondenti, marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%.

Cercetarea AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.