Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

80 de ani de la Pogromul de la Bucureşti - Teatrul Evreiesc organizează o serie de spectacole speciale

www.zileşinopti.ro
Teatrul evreiesc de stat

Teatrul Evreiesc de Stat comemorează 80 de ani de la Pogromul de la Bucureşti din 21-23 ianuarie 1941 prin momente din spectacolele "Luminile ghetoului", "Testamentul meu", "Bucureşti 41 tur-retur", "Ştiler, Ştiler" şi "Janka", difuzate pe paginile de Facebook şi YouTube ale teatrului, relatează News.ro.

Programul evenimentelor de joi debutează, la ora 10.00, cu "Testamentul meu", moment din spectacolul "Luminile ghetoului", susţinut de actorul Mihai Ciucă. De la ora 19.00, vor fi transmise momente din spectacolul "Bucureşti 41 tur-retur", iar de la ora 21.00 un moment susţinut de actriţa Maia Morgenstern, potrivit unui comunicat transmis News.ro.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Evenimentele online se vor încheia cu "Ştiler, Ştiler" - fragment din spectacolul "Luminile ghetoului", susţinut de actriţa Viorica (Bantaş) Predica, pe 27 ianuarie, de la ora 10.00, urmat, de la ora 15.00, de un moment din spectacolul "Luminile ghetoului", "Şpil je mir a lidele in idiş", iar de la ora 19.00 de un fragment din spectacolul "Janka" de Oscar K. Speace".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.