Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Așa ceva nu s-a mai văzut: Unde va fi amplasată o secție de votare

O secţie de votare pentru alegerile prezidenţiale va fi amenajată, într-o localitate din județul Suceava, într-o sală aparținând bisericii și în care sunt organizate parastase, după ce spaţiul avizat iniţial, în fosta şcoală dezafectată din localitate, a ars într-un incendiu.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat că secţia de votare nr. 538 din satul Merești, comuna Vultureşti, urma să fie amenajată într-o sală din clădirea dezafectată a şcolii din localitate.

El a spus că imobilul a fost distrus joi, în urma unui incendiu, astfel că spațiul nu mai poate fi folosit pentru amenajarea secţiei de votare.

Prefectul a menţionat că în localitate a fost identificat un singur spaţiu care ar putea fi folosit drept secţie de votare, fiind vorba despre o sală a bisericii unde sunt organizate parastase.

"Modificarea spaţiului pentru amenajarea acestei secţii de votare urmează să fie avizată de Autoritatea Electorală Permanentă", a precizat Sinescu.

La această secţie de votare sunt arondaţi 196 de alegători.

În judeţul Suceava vor fi amenajate 553 de secţii de votare pentru alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, scrie mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.