Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în partidul lui Băsescu după ce un lider demisionar din PNL a ajuns în PMP

Traian Basescu PMP Iasi (foto Dan Luca) (20)

Corneliu Bichineţ, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, care a demisionat în urmă cu o zi din PNL, s-a înscris, vineri, în PMP Vaslui.

El a declarat, pentru AGERPRES, că, în urmă cu patru ani, s-a înscris la PNL la insistenţele liderului liberal de la acel moment, Crin Antonescu, ajutând filiala vasluiană să-şi dubleze scorul la alegeri, iar acum a ales PMP deoarece PNL a fost practic "absorbit" de PDL.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în lotul național de gimnastică: Două sportive îl acuză pe medicul lotului de abuz sexual

"Contrar aşteptărilor mele, în loc de o organizaţie, am găsit la PNL un cuib de viespi, în care patru, cinci indivizi blocau filiala. Odată cu venirea celor de la PDL peste 'autenticii' din PNL, s-a produs un război, în urma căruia PNL a devenit PDL. Aşa e şi în alte judeţe, aşa e, din nefericire, şi la Bucureşti. Eu îmi găsesc drumul în Mişcarea Populară şi am să mă străduiesc să fac la Vaslui cea mai puternică filială a acestui partid din toată ţara', a declarat, pentru AGERPRES, Corneliu Bichineţ.

Odată venirea în PMP a lui Corneliu Bichineţ, liderul organizaţiei judeţene PMP Vaslui, Daniel Onofrei, a anunţat că îşi va prezenta demisia din partid. Acesta este nemulţumit că Bichineţ a fost adus în partid în urma unor negocieri la nivel central, fără ca liderii locali să aibă vreun cuvânt de spus, dar şi de faptul că acesta urmează să ocupe prima poziţie pe lista PMP de la Camera Deputaţilor.

Citește și: Rusia a blocat accesul la cele mai cunoscute site-uri porno: Ce stă în spatele deciziei

Corneliu Bichineţ a demisionat, joi, din PNL şi din funcţia de consilier judeţean, pe fondul unor neînţelegeri cu conducerea filialei liberale vasluiene.

Corneliu Bichineţ fusese avertizat în urmă cu câteva săptămâni de liderul PNL Vaslui, Dan Marian, că va fi exclus din partid, din cauza unor declaraţii în care fostul vicepreşedinte al CJ Vaslui îşi exprimase nemulţumirea că nu se află pe listele formaţiunii liberale pentru alegerile parlamentare.

Citește și: Biserica Ortodoxă e prinsă într-un nou SCANDAL: Ierarhii vor o biserică la Babele, zonă în care e interzisă ridicarea de construcții

Preşedintele PNL Vaslui a declarat pentru AGERPRES că nu doreşte să comenteze demisia lui Bichineţ din partid.

Fost preşedinte al PRM Vaslui, Bichineţ a fost exclus din partid de Corneliu Vadim Tudor în anul 2010. El a fost senator PRM în perioada 2000 - 2004, a deţinut funcţia de preşedinte al CJ Vaslui, între anii 2004 şi 2008, iar din 2008 până în 2016 a deţinut două mandate de vicepreşedinte al instituţiei, în anul 2012 înscriindu-se în PNL. El a fost acuzat de-a lungul timpului de faptul că este un apropiat al preşedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), colegii de partid reproşându-i că nu a făcut opoziţie după destrămarea USL.

Citește și: VIDEO Carmen Iohannis s-a dat în spectacol la Sibiu: A dansat, ca la 20 de ani, pe melodiile celor da la Voltaj și ale lui Smiley

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.