Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A doua reacție din Guvern, după mesajul tranșant al SUA: 'Putem lua în calcul ce ne spun cei de pe margine, dar Parlamenul decide'

liviu pop

După Olguța Vasilescu și ministrul Educaţiei a avut o reacție după comunicatul SUA! Liviu Pop a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, referitor îngrijorarea exprimată de Statele Unite cu privire la legile justiţiei, că poate fi luat în calcul ce spun cei de pe margine, însă Parlamentul este cel care decide în final.

"Cred că indiferent de ce spune Departamentul de Stat american sau orice altă entitate, în Parlament trebuie decis. Până la urmă Parlamentul va decide acest lucru. Ce ne spun cei de pe margine putem lua în calcul. Ceed că dezbaterea trebuie făcuta serios în Parlament, indiferent ce spune un ministru sau un departament. Încă nu am avut o discuţie cu premierul pe tema reacţiei departamentului de stat, poate mâine în Guvern. Dar nu cred că Guvernul mai poate influenţa în vreun fel", a declarat Liviu Pop, pentru MEDIAFAX.

ULTIMA ORĂ - Cântăreața Sanda Ladoși și soțul ei, ridicați de procurorii DIICOT. Fraudă de un milion de euro

Statele Unite au anunţat că îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu modificările propuse de Comisia parlamentară specială, avertizând că măsurile riscă să afecteze acţiunile de combatere a corupţiei şi independenţa justiţiei din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.