Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A ucis, iar apoi a fost găsit mort în arest: A fost deschisă o anchetă

Linkdin
acces interzis politia crima

Un bărbat de 54 de ani, cercetat pentru omor şi care se afla în arestul IPJ Teleorman, a murit în cursul zilei de luni. El a fost observat în stare de inconştienţă de către poliţiştii aflaţi în serviciu, iar medici chemaţi la faţa locului nu l-au putut resuscita. Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman cercetează incidentul.

”La data de 25 ianuarie 2021, în jurul orei 11:30, în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Teleorman, poliţiştii aflaţi în timpul serviciului au constatat că, în una dintre camerele de deţinere, un bărbat este în stare de inconştienţă, iar în urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul”, a transmis, luni seară, IPJ Teleorman.

Citește și: Florin Cîțu: ‘Președintele României nu mai are salariul cel mai mare și trebuie să reanalizăm această lege a salarizării’

Sursa citată a explicat că este vorba despre un bărbat, în vârsta de 54 de ani, pe numele căruia exista emisă o măsură privativă de libertate, din data de 15.12.2020, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

”În cauză, a fost constituită o echipă de cercetare complexă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, efectuându-se cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii evenimentului”, a mai transmis IPJ Teleorman.

Citește și: Medicul Radu Țincu atrage atenția: ‘Donarea după vaccinare poate să altereze răspunsul imunitar’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.